Călin Popescu-Tăriceanu ATACĂ liberalii! Preşedintele Senatului susține că sunt INVIDIOȘI pe ALDE (VIDEO)

Călin Popescu-Tăriceanu ATACĂ liberalii! Preşedintele Senatului susține că sunt INVIDIOȘI pe ALDE (VIDEO)
foto: mondonews.ro

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îi acuză pe cei din PNL că sunt geloşi pe iniţiativa ALDE de a mări salariile bugetarilor. Tăriceanu susţine că acesta este motivul pentru care PNL vrea să blocheze iniţiativa legislativă. De asemenea, copreşedintele ALDE a arătat şi motivul pentru care nu crede că preşedintele Iohannis va desemna un guvern de uniune naţională.

Tariceanu recunoaste ca Iohannis a cerut public demisia unor adversari politici atunci când au planat suspiciuni asupra integrităţii acestora. Si explica motivul pentru care Kovesi este inca folositoare presedintelui, arata B1 TV.

#DIRECT_ONE_vboztn#

În cazul acuzaţiei de plagiat a doamnei Kovesi, preşedintele Iohannis nu i-a cerut demisia, pentru că mai are nevoie de ea în încercarea de a elimina o serie de adversari. Pe lângă dorinţa de a elimina adversarii politici indezirabili, propaganda pe tema aşa-zişilor "penali" este o diversiune menită să distragă atenţia de la faptul că PNL nu are lideri de calibru. Dacă preşedintele PNL are o popularitate cam la jumătate din scorul partidului, se poate deduce că în spate lucrurile stau şi mai prost.

Cât despre posibilitatea unui guvern de uniune naţională, Tăriceanu a spus:

“Nu suntem nici pe departe în situaţia în care s-ar impune un guvern de uniune naţională. Ar fi un gest împotriva democraţiei şi a Constituţiei. Partidele sunt cele care constituie o majoritate parlamentară după alegeri, a declarat preşedintele Senatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`