Călin Popescu Tăriceanu a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea (VIDEO)

Publicat: 24 02. 2016, 17:36

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Imaginile care surprind momentul în care șeful Senatului votează au fost postate pe contul de Facebook al Partidului Național Liberal.

„Tăriceanu a votat ÎMPOTRIVĂ! Actualul preşedinte al Senatului a încercat să-l scape pe Gabriel Oprea de ancheta penală cerută de DNA. Călin Popescu Tăriceanu a confirmat încă o dată că se erijează în protectorul politic al corupţiei în Senat, în încercarea de a institui în România ”statul de drept al PSD” – fără Justiţie şi fără egalitate în faţa Legii“, este mesajul care însoțește clipul postat pe contul de Facebook al liberalilor.

Senatorii au dat miercuri undă verde pentru începerea urmăriri penale în cazul fostului vicepremier.

Înaintea începerii procedurii, acesta a solicitat colegilor săi să voteze împotriva cererii DNA, argumentând că și-a făcut mereu datoria și nu a încălcat legea niciodată.

”Vreau să vă spun că mereu mi-am făcut datoria, am respectat legea și sunt nevinovat și rog să votați împotriva acestei cereri”, a susținut Gabriel Oprea în fața colegilor săi.

Călin Popescu Tăriceanu a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea