Călin Popescu Tăriceanu a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea (VIDEO)

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Imaginile care surprind momentul în care șeful Senatului votează au fost postate pe contul de Facebook al Partidului Național Liberal.

„Tăriceanu a votat ÎMPOTRIVĂ! Actualul preşedinte al Senatului a încercat să-l scape pe Gabriel Oprea de ancheta penală cerută de DNA. Călin Popescu Tăriceanu a confirmat încă o dată că se erijează în protectorul politic al corupţiei în Senat, în încercarea de a institui în România ”statul de drept al PSD” – fără Justiţie şi fără egalitate în faţa Legii“, este mesajul care însoțește clipul postat pe contul de Facebook al liberalilor.

Senatorii au dat miercuri undă verde pentru începerea urmăriri penale în cazul fostului vicepremier.

Înaintea începerii procedurii, acesta a solicitat colegilor săi să voteze împotriva cererii DNA, argumentând că și-a făcut mereu datoria și nu a încălcat legea niciodată.

”Vreau să vă spun că mereu mi-am făcut datoria, am respectat legea și sunt nevinovat și rog să votați împotriva acestei cereri”, a susținut Gabriel Oprea în fața colegilor săi.

Călin Popescu Tăriceanu a votat împotriva cererii DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea
 

Tăriceanu a votat ÎMPOTRIVĂ! Actualul președinte al Senatului a încercat să-l scape pe Gabriel Oprea de ancheta penală cerută de DNA. Călin Popescu Tăriceanu a confirmat încă o dată că se erijează în protectorul politic al corupției în Senat, în încercarea de a institui în România ”statul de drept al PSD” – fără Justiție și fără egalitate în fața Legii.

Posted by Partidul Naţional Liberal on 24 Februarie 2016

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie