Buzău: Un microbuz cu 20 de persoane s-a răsturnat pe DN1 B. 16 dintre pasageri sunt copii

Buzău: Un microbuz cu 20 de persoane s-a răsturnat pe DN1 B. 16 dintre pasageri sunt copii
Foto: gandul. info

Un microbuz cu 20 de persoane, mulți adolescenți, membri ai unui ansamblu folcloric, s-a răsturnat pe DN1 B, în județul Buzău.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, scrie Mediafax. 16 dintre răniți sunt copii; șapte dintre aceștia au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Buzău.

Microbuzul venea de la Suceava și se îndrepta spre București. Aproape de intersecţia cu DN 2 (E85), în judeţul Buzău, în zona cunoscută sub numele de „Hanul lui Ţintă”, microbuzul s-a cionit cu un alt autoturism, care l-a acroșat.

Traficul a fost restricționat pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul.

Microbuz cu 20 de persoane, răsturnat în Buzău

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)
18:28 - Când trebuie să renunți la cauciucurile de vară și să le montezi pe cele de iarnă. Ce spune legea
18:26 - Panourile fotovoltaice pot produce cu 50% mai puțin dacă nu sunt întreținute corespunzător. Cum și când trebuie făcută mentenanța
18:13 - Diana Stoica (USR), după ce Curtea de Apel Iași a eliminat toate înregistrările din dosarul lui Buzatu: „Problema este că oamenii își pierd încrederea în acest proces. Cine a greșit trebuie să plătească” (VIDEO)
18:02 - Destinația de vacanță ideală pentru această toamnă. Se află în România și este cunoscută pentru peisajele frumoase
17:59 - Ialomițianu (PMP): Românii nu mai pot suporta noi creșteri de taxe / În continuare se fac angajări la stat, în ciuda promisiunilor PSD-PNL. Sunt comune care au mai mulți salariați decât locuitori (VIDEO)
17:54 - Doctoriță prinsă în flagrant de DNA în timp ce lua șpagă. Este șefă de secție la un spital din Caraș-Severin
17:48 - Catacombele Sibiului pot fi vizitate acum de către turiști. Cât trebuie să plătească o persoană