Burduja spune că Bucureștiul arată mai rău acum, cu Nicușor Dan primar, decât în timpul Gabrielei Firea: „Am decis să candidez pentru a da bucureștenilor o alternativă liberală” (VIDEO)

Burduja spune că Bucureștiul arată mai rău acum, cu Nicușor Dan primar, decât în timpul Gabrielei Firea: „Am decis să candidez pentru a da bucureștenilor o alternativă liberală” (VIDEO)
Sursa Foto: Sebastian Burduja / facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat că Bucureștiul arată mai rău acum, după un mandat aproape întreg al lui Nicușor Dan, decât a arătat în timpul Gabrielei Firea. Acesta a mai susținut că a decis să candideze pentru a le oferi alegătorilor bucureșteni o alternativă liberală.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Talk B1”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Cum vede Burduja competiția pentru primării și Parlamentul European

Sebastian Burduja a explicat întâi cum vede faptul că PNL și PSD candidează împreună la alegerile europarlamentare din 9 iunie, dar în mare parte candidează separat la alegerile locale din aceeași zi.

„Una-i una, alta-i alta. Dacă vorbim de nivelul european, puteți să vă gândiți că e echipa României în care cei mai buni jucători – cel puțin din partea PNL sunt convins că sunt europarlamentari foarte buni – joacă împreună.

În campionat, la nivel local, avem o competiție. Eu cred în valoarea unei competiții corecte, bazată pe proiecte, o competiție civilizată, bazată pe cifre și dacă supăr pe cineva atunci când arăt adevărul, îmi pare rău, dar n-o să mă opreasc din a face asta. Că e vorba de Firea și cifrele mandatului ei, că e vorba de Nicușor Dan și schimbarea în 2020 trebuia făcută!”, a declarat candidatul PNL.

Burduja: Bucureștiul arată mai rău acum decât în timpul Gabrielei Firea

„Dar suntem acum la un nou bilanț și vedem, de fapt, că Bucureștiul nu e mai bine. De fapt stăm mai rău ca înainte, ceea ce nu credeam posibil și de aceea eu m-am înscris în această cursă, pentru a da bucureștenilor o opțiune, o alternativă liberală pe buletinul de vot”, a continuat Buduja.

În replică la cei care l-au criticat pentru Tunelul Urban București, propunerea sa, Burduja a spus că în Oradea s-au făcut șapte pasaje subterane într-un an jumate, cu fonduri europene, pasaje care „au degrevat tot centrul Oradiei”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`