București: Doi tineri susțin că au fost agresați de polițiști pentru că și-au permis să râdă la un accident de circulație (VIDEO)

București: Doi tineri susțin că au fost agresați de polițiști pentru că și-au permis să râdă la un accident de circulație (VIDEO)

Doi tineri din București susțin că au fost agresați de polițiști, în seara zilei de 9 martie, pentru că și-au permis să râdă la un accident de circulație. Cei doi îi acuză pe oamenii legii că i-au luat cu forța de pe stradă și i-au băgat în mașina poliției, după care i-au lovit.

Întreaga scenă a fost filmată de unul dintre ei.

Tinerii susţin că se aflau în zona Brâncoveanu, când au observat un accident rutier. Au coborat din masina lor și s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. În timp ce se îndreptau spre autoturismul lor, pregătiți de plecare, unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului le-a cerut să se legitimeze. Motivul invocat de polițist a fost că tinerii râdeau pe stradă.

Au fost jigniţi, legitimaţi şi duşi la secţie cu forţa. Acolo, după patru ore de audieri, au primit și o amendă de 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Tinerii agresați spun că vor depune plângere împotriva polițiștilor, pentru comportament abuziv.

Doi tineri din București, agresați de polițiști pentru că au râs la un accident rutier

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`