BPN al PNL a dat undă verde pentru flexibilizarea mandatului de negociere. Florin Cîțu: Echipa de negociere, condusă de președintele partidului (VIDEO)

BPN al PNL a dat undă verde pentru flexibilizarea mandatului de negociere. Florin Cîțu: Echipa de negociere, condusă de președintele partidului (VIDEO)
Foto: Facebook @ Florin Cîțu

Biroul Politic Național al PNL a adoptat, marți seară, propunerea Biroului Executiv de a flexibiliza mandatul de negociere cu forțele democratice pentru a forma o majoritate parlamentară, a anunțat Florin Cîțu, după ședința liberalilor din această seară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

BPN al PNL a dat undă verde pentru flexibilizarea mandatului de negociere, a anunțat Florin Cîțu

Echipa de negociere va fi condusă chiar de președintele PNL, Florin Cîțu, iar în ea se vor regăsi cei patru prim-vicepreședinți (Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Flutur și Lucian Bode) și secretarul general al partidului (Dan Vîlceanu).

„În ședința Biroului Politic Național din această seară a Partidului Național Liberal a fost adoptată propunerea BEX de flexibilizare a mandatului pentru negocieri cu forțele democratice din Parlamentul României. Echipa de negociere este condusă de președintele partidului și din ea fac parte cei patru prim-vicepreședinți și secretarul general. Au fost două abțineri – în rest, acesta a fost votul”, a precizat președintele PNL.

Florin Cîțu a subliniat că liberalii doresc să construiască guvernarea în jurul PNL.

„Astăzi am flexibilizat două decizii – decizia de a putea să mergem la guvernare cu cei de la USR și o altă decizie, pe care o luasem în Consiliul Național, de a nu guverna cu PSD. Deci avem două decizii pe care le-am flexibilizat. Rămâne decizia pe care o are Partidul Național Liberal, și astăzi nu am discutat despre ea, ca premier să președintele partidului, dar la negocieri vom merge cu propunerea ca premierul să fie al PNL. După aceea vom discuta mai departe, în funcție de negocieri”, a adăugat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)