Bogdan Matei (PSD): Iohannis și-a umilit iepurele, iepurele fiind domnul ostaș. Colegii de la PNL au vrut să îi facă o surpriză, dar, din păcate, dumnealui nu suportă surprizele (VIDEO)

Bogdan Matei (PSD): Iohannis și-a umilit iepurele, iepurele fiind domnul ostaș. Colegii de la PNL au vrut să îi facă o surpriză, dar, din păcate, dumnealui nu suportă surprizele (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Bogdan Constantin Matei

Senatorul PSD, Bogdan Matei, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator.

„Domnul Iohannis și-a umilit iepurele, iepurele fiind domnul ostaș”

Bogdan Matei a fost întrebat și dacă în cazul în care Marcel Ciolacu nu va câștiga alegerile prezidențiale, va fi “dat jos”.

“Nu, sub nicio formă un astfel de scenariu.

Revenind și la subiectul anterior. Spunea domnul Iohannis că vom discuta acasă. Întrebarea mea este pentru domnul Iohannis, ca simplu cetățean, când veniți pe acasă, domnule Iohannis, ca să știm când discutăm, iar în ceea ce privește această schimbare de lege, lucrurile sunt foarte simple.

Din nou, domnul Iohannis și-a umilit iepurele, iepurele fiind domnul ostaș, care a înțeles că el trebuie să facă o lege și ce să vezi, cel care a făcut lumină, din nou, în interiorul Partidului Național Liberal a fost tot domnul Iohannis, care a spus că nu are nevoie de astfel de lege. Din punctul meu de vedere, cred că lucrurile sunt foarte clare. Colegii de la Partidul Național Liberal au vrut să-i facă o surpriză, dar, din păcate, dumnealui nu suportă surprizele”.

„Domnule Rareș Bogdan ai fost pe afișe cu PSD, cum poți să spui lucrul acesta?”

Senatorul a fost chestionat și dacă PSD-ul a încălcat înțelegerea, cuvântul dat PNL-ului.

“Sub nicio formă! Dacă am fi încălcat sau dacă ar fi existat o astfel de înțelegere, nu am fi avut un astfel de răspuns tranșant din partea domnului Iohannis.

(…) În niciun caz, nu acest scenariu de modificare a legii pentru Iohannis sau vreo discuție despre Iohannis. Într-adevăr, a fost o discuție lungă pe întreg calendarul electoral, inclusiv aceste alegeri comune, pe liste comune. A existat și o astfel de discuție, numai că la nivelul celor 2 partide, dacă mergi în interiorul partidului, în fiecare județ sau localitate, nu poți să armonizezi aceste lucruri. Însă, când te uiți la declarațiile lui Rareș Bogdan acum și spune, fără PSD, afară! Domnule Rareș Bogdan ai fost pe afișe cu PSD, cum poți să spui lucrul acesta? Au mai existat cazuri …”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`