Bogdan Matei (PSD), despre recalcularea pensiilor: „Așa e scris în PNRR și nimic mai mult”

Bogdan Matei (PSD), despre recalcularea pensiilor: Așa e scris în PNRR și nimic mai mult
Sursa foto: Facebook / @Bogdan-Constantin Matei

Senatoul PSD Bogdan Matei a respins în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat, criticile venite din USR și PNL la adresa noii legi a pensiilor, precizând că ambele partide au asumat acest proiect legislativ, prevăzut în PNRR:

„Dincolo de declarațiile pro și contra, un lucru este foarte clar, la această lege asumată de colegii de la USR și PNL noi nu am făcut nimic altceva decât să o punem în aplicare. Așa e scris în PNRR și nimic mai mult. Să vii acum după atâta timp și să spui că tu nici nu ai văzut, că tu nici nu ai contribuit și încerci totuși acum să rezolvi problemele din noua lege a pensiilor…Aici mă refer nu doar la colegii de la PNL, pentru că dacă analizați în ultima vreme o să vedeți în felul următor: dacă nu e Roman, e Cosma, dacă nu e Cosma, e Sighiartău. Cei trei sunt cei care dintr-odată se trezesc”.

Bogdan Matei a mai precizat că liberalii puteau discuta la nivel decizional, în interiorul coaliției despre modificările legislative:

„Dacă ne-am asumat un astfel de proiect extrem de important care niciodată nu ar fi mulțumit pe toată lumea. Indiferent cine l-ar fi scris, acest proiect al noii legi a pensiilor nu ar fi mulțumit pe toată lumea, însă să vii acum și să spui că doar tu faci, mi se pare incorect, în condițiile în care ai putea să ai o discuție în interiorul coaliției și nu la nivel de comunicatori, ci la nivel decizional, astfel încât să ieșim cu anumite modificări legislative acolo unde se impun”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`