Bogdan Matei (PSD), despre întâlnirile dintre Marcel Ciolacu și Nicușor Dan: Le văd de bun augur și sper ca ele să continue în aceeași logică a realizării lucrurilor constructive. E foarte important ca acestea să fie periodice (VIDEO)

Bogdan Matei (PSD), despre întâlnirile dintre Marcel Ciolacu și Nicușor Dan: Le văd de bun augur și sper ca ele să continue în aceeași logică a realizării lucrurilor constructive. E foarte important ca acestea să fie periodice (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Bogdan-Constantin Matei

Senatorul PSD, Bogdan Matei, a vorbit în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre întâlnirile lui Marcel Ciolacu pe care le-a avut cu Nicușor Dan, primarul General al Capitalei.

Bogdan Matei a precizat că cele două întâlniri sunt de bun augur și speră ca acestea să continue în “aceeași logică a realizării lucrurilor constructive”.

„Sper ca ele să continue în aceeași logică a realizării lucrurilor constructive”

Senatorul a fost întrebat dacă este vorba despre o prietenie între Ciolacu și Nicușor Dan.

“În primul rând, eu nu o văd ca pe o prietenie, nici vorbă de a duce o întâlnire între premierul României și primarul General al Capitalei, împreună cu primarii de sector, într-o zonă a prieteniei, ci într-o zonă a conlucrării între instituțiile pe care fiecare le reprezintă. Și cred că e foarte important. De ce spun acest lucru, pentru că, până în alegeri, nu a avut loc nicio întâlnire între primarul General al Capitalei și primarii de sector. N-am spus-o eu, au spus-o primarii în funcție, mai apoi, nu am văzut nicio întâlnire la nivel guvernamental între prim-ministru și primarul General al Capitalei. Or, din această perspectivă, eu aceste două întâlniri le văd de bun augur și sper ca ele să continue în aceeași logică a realizării lucrurilor constructive din punct de vedere al decidenților pe diferite unități administrative-teritoriale și în relația cu Guvernul.

Știm foarte bine că primarul General al Capitalei a sesizat anumite probleme ce intră în competența de coordonare și a Guvernului pe anumite instituții, Inspectoratul Teritorial în Construcții și așa mai departe și cred că e nevoie, aici, de o coordonare mult mai bună. Ori eu toate aceste lucruri le văd într-o logică bună și nicidecum a prieteniei, ci o logică a conlucrării atât timp cât deții anumite funcții. Și e foarte important ca aceste întâlniri să fie periodice, dacă vorbim, totuși, de primarul General al Capitalei sau primarii de sector, care sigur că putem vedea și într-un spectru politic, pentru că aceștia au fost votați de un număr însemnat de bucureșteni. Poate fi luat în calcul și acest aspect”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)