Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)

Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
Sursa foto> Facebook / @Bogdan Constantin Matei

Senatorul PSD, Bogdan Matei, a spus în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, că, structural, George Simion nu are ce să caute nici măcar candidat la alegerile prezidențiale cu atât mai puțin să vorbim despre turul 2 cu George Simion.

Matei subliniază că România este un stat european și că nu ar trebui să discutăm despre un astfel de “personaj” în acest context.

„George Simion n-are ce să caute nici măcar candidat”

De asemenea, el menționează că atenția pe care o primește Simion, în special din partea lui Gigi Becali, nu face decât să-l readucă în atenția publică și să vorbim foarte mult despre Simion.

“Dacă mă uit la structura lui Simion, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România.

Totuși, România este stat european, membru al familiei europene. Nu avem cum să discutăm despre un astfel de personaj, însă toate aceste discuții și ceea ce face Gigi Becali, nu fac nimic altceva decât să-l aducă în atenție de fiecare dată pe George Simion, care, până să fie tot acest atașament al lui Gigi Becali față de Simion, el intrase într-un con de umbră. Iată că a reușit acum prin ceea ce face Gigi Becali să îl readucă și să vorbim foarte mult de acest personaj, Simion.

Eu sper ca toate aceste știri și declarațiile lui Gigi Becali să nu mai aibă ecoul respectiv și să închidem odată această poveste, pentru că, din punctul meu de vedere, ca roman, structural, George Simion n-are ce să caute nici măcar candidat sau să vorbim despre turul 2 cu George Simion. Asta e părerea mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`