Bogdan Matei: Nu se pot muta voturile. Marea majoritate a oamenilor deja au opțiunile stabilite pentru alegerile prezidențiale sau parlamentare (VIDEO)

Publicat: 23 10. 2024, 13:45
Sursa foto: Facebook / Bogdan Constantin Matei

Marea majoritate a oamenilor deja au opțiunile stabilite pentru alegerile prezidențiale sau parlamentare, a declarat senatorul PSD Bogdan Matei, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Bogdan Matei (PSD), pe B1 TV: Nu se pot muta voturile

„Eu vă pot spune în felul următor. Eu astăzi sunt în campanie electorală, iar eu vorbesc despre candidatul meu, Marcel Ciolacu. Nu mă interesează nici Simion, nici AUR, nici PNL, nici nimeni. Cine are impresia că poate muta niște voturi așa, doar de… Mă întreb, oare cum ai putea tu să faci un astfel de lucru, să muți voturile, 20, 30, 50 ș.a.m.d.? Nu se pot muta. Eu vă garantez că nu se pot. Oamenii nu poți să îi mai păcălești tu să îi duci într-un astfel de joc declarativ.

Dacă mă întrebați pe mine astăzi, și eu vă spun din campanie, din poartă în poartă, marea majoritate a oamenilor deja au stabilite opțiunile, când vorbim despre alegerile prezidențiale sau parlamentare. Așadar, din punctul meu de vedere, cum pot eu, Matei Bogdan, mesagerul Partidului Social Democrat și al lui Marcel Ciolacu, să mă duc să fac un calcul nociv și să spun, nu, voi ăștia 30 treceți deoparte și mergeți și băgați pentru George Simion.

Domnul Gigi Becali are o prietenie – și a spus-o foarte clar – cu Hrebenciuc, o prietenie foarte bună, și sigur că probabil, când se sună, vorbesc și despre politică, și despre fotbal, și atunci la politică și-au dat cu părerea unii cu alții, iar domnul Becali a ieșit public și a scos discuția respectivă despre cum ar fi cel mai bun scenariu probabil văzut prin ochii dumnealor.