Bogdan Matei: Din punctul meu de vedere, nu se impune o remaniere și nu cred în aceasta până la finalul lunii decembrie (VIDEO)

Bogdan Matei: Din punctul meu de vedere, nu se impune o remaniere și nu cred în aceasta până la finalul lunii decembrie (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Bogdan Constantin Matei

Senatorul PSD Bogdan Matei a comentat declarațiile lui Vasile Dîncu, joi, la Special B1 cu Eli Roman, și s-a arătat de părere că „nu se impune o remaniere” guvernamentală.

Bogdan Matei (PSD), pe B1 TV, despre situația guvernului

Întrebat despre declarațiile colegului său social-democrat Vasile Dîncu, Bogdan Matei a explicat: „În cazul domnului ministru Veștea (al Dezvoltării, n.r.) nu putem s-o numim o remaniere pentru management defectuos, ci pe fondul câștigării alegerilor (pentru președinția CJ Brașov, n.r.) – și îi urăm mult succes. În ceea ce privește restul membrilor de Guvern, sigur că se fac analize în fiecare trimestru cu privire la activitate, dar și anumite lucruri punctuale”.

„Din punctul meu de vedere, nu se impune o remaniere și nu cred în aceasta până la finalul lunii decembrie, când acest guvern își va încheia mandatul odată cu încheierea mandatelor în interiorul Parlamentului României”, a adăugat Bogdan Matei.

Bogdan Matei: Fiecare își alege stilul de a conduce o echipă guvernamentală

„Sigur că stilul de a conduce o echipă guvernamentală fiecare și-l alege. Din punctul meu de vedere, această modalitate prietenoasă de a colabora cu ai tăi colegi în interiorul Guvernului cred că este una constructivă și, per general, nu cred că au fost probleme foarte mari în ceea ce înseamnă implicarea fiecărui ministru care coordonează ministerele de resort aflate astăzi sub coordonarea primului ministru”, a continuat senatorul PSD.

Întrebat dacă are vreo nemulțumire vizavi de vreun ministru, el a răspuns: „Făcând o analiză, de-a lungul timpului au apărut și anumite probleme, poate de o lipsă de comunicare, poate o problemă de implicare în gestionarea anumitor situații, însă, repet, per ansamblu, eu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă la nivel guvernamental și cred că cele două partide au adus stabilitatea de care a fost nevoie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)