Bogdan Matei, despre legea pensiilor: După finalizarea procesului de contestații, se va trece la o analiză și vom avea și o dezbatere în Parlament cu privire la anumite modificări (VIDEO)

Bogdan Matei, despre legea pensiilor: După finalizarea procesului de contestații, se va trece la o analiză și vom avea și o dezbatere în Parlament cu privire la anumite modificări (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Bogdan Constantin Matei

Deputatul PSD Bogdan Matei a vorbit despre problemele legate de recalcularea pensiilor, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și nu a exclus posibilitatea unor modificări legislative „după finalizarea acestui proces de contestații”.

Bogdan Matei (PSD), pe B1 TV, despre recalcularea pensiilor

„Sunt foarte multe discuții, dar și foarte multe probleme, pe care le sesizați și prezentați și dumneavoastră. Chiar dacă am spus (…) de fiecare dată că nu scade nicio pensie, ceea ce deja a înțeles toată lumea, cred că e foarte important acum să intrăm pe fondul problemei, și nicidecum să ne mai axăm pe acest mesaj că nu scade nicio pensie”, a declarat Bogdan Matei.

„Cred că toată lumea a înțeles din această perspectivă și, da, sunt anumite probleme pe care va trebui să le analizăm, nu numai pentru cei care au lucrat în condiții sau grupa 0 (…), ci sunt și cei care sunt într-un grad de handicap și știm foarte bine că și acolo au apărut anumite probleme după recalcularea acestor pensii, cu privire la anumite sporuri, dar și cu privire la numărul de ani care le-a fost asimilat pentru a putea ieși la pensie”, a continuat social-democratul.

Bogdan Matei: Vom avea și o dezbatere în Parlament

„După finalizarea tuturor problemelor, dar, mai întâi, după finalizarea acestui proces de contestații, se va trece și la o analiză și cu siguranță că vom avea și o dezbatere în Parlament cu privire la anumite modificări, acolo unde se impune”, a continuat social-democratul.

„Din Parlamentul României, pe tema solicitării dumnealor (celor de la USR, n.r.) de o sesiune extraordinară, cred că în acest moment nu mai este cazul dintr-o simplă perspectivă – pe de o parte, nu am centralizat toate problemele aferente pentru că sunt convins că pot să mai apară și alte probleme după finalizarea transmiterii tuturor deciziilor, iar sesiunea parlamentară începe cu data de 1 septembrie”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)