Bogdan Matei, despre Geoană – candidat PSD la prezidențiale: Nu este posibil un astfel de scenariu. În acest moment, singurul scenariu plauzibil este Marcel Ciolacu, candidat la președinție din partea PSD (VIDEO)

Publicat: 12 06. 2024, 19:31
Actualizat: 12 06. 2024, 19:31
Sursa foto: Facebook / Bogdan Constantin Matei

Senatorul PSD, Bogdan Matei, a fost întrebat în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, dacă există vreo șansă ca Mircea Geoană, candidat independent, să candideze la alegerile prezidențiale din partea PSD.

„Singurul scenariu plauzibil este Marcel Ciolacu, candidat la prezidențiale”

Bogdan Matei a precizat că nu este posibil un astfel de scenariu și că singurul scenariu plauzibil este ca Marcel Ciolacu să fie candidatul la președinție din partea PSD.

“Nu, nu este posibil un astfel de scenariu. Partidul Social Democrat își va nominaliza candidatul pentru prezidențiale din interiorul partidului, pe istoricul partidului care scoate în evidență următorul aspect, președintele partidului candidează și pentru alegerile prezidențiale.

Deci, în acest moment, singurul scenariu plauzibil este Marcel Ciolacu, candidat la prezidențiale din partea PSD. Vor fi multe discuții în perioada asta.

Văzând ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale, trendul este acela că avem prima șansă în a câștiga alegerile prezidențiale”.