Bogdan Ivan: După 2 ani de negocieri, Comisia Europeană a aprobat deblocarea a 1,7 miliarde de euro pentru proiecte în cercetare şi inovare

Bogdan Ivan: După 2 ani de negocieri, Comisia Europeană a aprobat deblocarea a 1,7 miliarde de euro pentru proiecte în cercetare şi inovare
Sursa foto: Facebook @Bogdan Ivan

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că, după doi ani de negocieri, Comisia Europeană a aprobat deblocarea a 1,7 miliarde de euro pentru proiecte strategice în cercetare și inovare.

„Comisia Europeană a aprobat deblocarea a 1.7 miliarde de euro pentru proiecte strategice în cercetare și inovare”

„După 2 ani de negocieri, Comisia Europeană a aprobat deblocarea a 1.7 miliarde de euro pentru proiecte strategice în cercetare și inovare! Acest lucru s-a petrecut pentru că #MCID și-a făcut treaba, iar Comisia Europeană a considerat îndeplinită condiția favorizantă „Buna guvernanță a strategiei naționale sau regionale de specializare inteligentă”, aflată în coordonarea noastră”, este postarea publicată de Bogdan Ivan pe Facebook.

„Prin toate aceste finanțări, construim în România un ecosistem al inovației”

Bogdan Ivan a ținut să le mulțumească colegilor din minister care au participat la negocieri.

“Le mulțumesc colegilor din minister care au participat la negocieri, în special secretarului de stat @Andrei Alexandru, dar și echipei din #MIPE care a fost implicată în acest proces. Munca lor bine făcută oferă, pentru 10 programe din cadrul Politicii de Coeziune, rambursări din fonduri europene. Investițiile vor acoperi toate regiunile țării.

Prin toate aceste finanțări, construim în România un ecosistem al inovației și sprijinim antreprenorii din domeniu, românii de geniu care dezvoltă tehnologii de ultimă generație și aduc plus valoare în economie și industrie”, a mai scris ministrul pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`