Bogdan Balanișcu, despre o eventuală candidatură a lui Piedone pe lista PSD: „Este o chestiune ce ține de colegii de la Giurgiu”

Publicat: 30 09. 2024, 13:49
Actualizat: 30 09. 2024, 13:50
Inquam Photos / Octav Ganea

Bogdan Balanișcu, reprezentant al PSD, a declarat în emisiunea News Pass că nu știe despre discuțiile privind o posibilă candidatură a lui Cristian Popescu Piedone pe lista PSD Giurgiu. Acesta a precizat că acesta este un subiect care vizează organizația județeană respectivă:

“Nu știu să vă confirm sau să vă infirm această chestiune, pentru că este o chestiune ce ține de colegii de la Giurgiu. Nu am avut discuții în acest sens. Ține de organizația de a colo și nu am discutat cu ei ca să mă informez care este lista la nivelul județului Giurgiu”.

Cât privește strângerea de smenături pentru candidați, Bogdan Balanișcu a precizat că este o oportunitate pentru a înregistra la AEP partidul.

“Raportat la ceea ce înseamnă campanii de strângeri de semnături vorbesc din perspectiva mea, ca membru PSD pe Iași. Noi pe Iași avem echipele de membri care asta fac, așa am făcut și la alegerile locale, am fost împreună peste tot în oraș, cu corturi, cu mers din ușă în ușă ca săs trângem listele de semnături. Îmi pare rău să aud de la un partid sau altul că eludează acest procs democratic de strângere de semnături care din punctul meu de vedere este și o chestiune foarte bună. Este un prim contact înaintea campaniei electorale cu electoratul. Te ajută și pe tine ca partid să vezi care este perceperea electoratului la firul ierbii legată de un candidat sau altul”.