Blaga: PNL mai este partid de dreapta doar în visele lui Antonescu

Publicat: 11 11. 2013, 12:46

PNL mai este partid de dreapta doar în visele lui Crin Antonescu, a declarat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, solicitat să comenteze afirmaţiile liderului liberalilor potrivit cărora dreapta politică românească nu este posibilă fără Partidul Naţional Liberal.

„În acest moment, PNL mai este un partid de dreapta doar în visele domnului Antonescu, e un altfel de PSD. Un partid liberal care capitulează, acceptând această construcţie socialistă a bugetului, în faţa PSD-ului nu mai este un partid de dreapta”, a afirmat preşedintele PDL, citat de Agerpres.

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a Filialei PNL sector 3, că dreapta politică nu poate exista în afara formaţiunii pe care o conduce.

„Nu există dreaptă politică în România în afara PNL. Noi suntem confruntaţi ca partid de ani buni, practic, pe cea mai mare parte a epocii Băsescu, cu un atac propagandistic şi un atac politicianist extrem de dur, care construieşte din PDL sau partide apropiate preşedintelui o dreaptă de impostură’, a spus Crin Antonescu”.