Bistrița Năsăud: Doi tineri au murit, iar alți doi sunt răniți, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Bistrița Năsăud: Doi tineri au murit, iar alți doi sunt răniți, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Doi tineri au murit, iar alţi doi au fost răniţi, duminică dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe un drum județean din Bistrița Năsăud, informează Mediafax.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03.40, în localitatea bistriţeană Monariu, după ce un autoturism condus de un băiat de 19 ani care avea permis de doar cinci luni a ieşit de pe drum, a rupt un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, doi dintre dintre tineri au murit, iar ceilalţi doi au fost răniţi. Cei patru tineri cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani.

La locul accidentului au ajuns echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit acestuia, pasagerii din spate au rămas încarceraţi, iar pentru a scoate victimele pompierii militari au fost nevoiţi să îndepărteze stâlpul de electricitate în jurul căruia autoturismul s-a încolăcit.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, şoferul, în vârstă de 19 ani, nu consumase alcool, cauza accidentului fiind viteza excesivă şi lipsa de experienţă la volan, acesta având permis doar din luna decembrie a anului trecut.

El va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`