Berliner Kurier: Ion Țiriac ar putea deveni investitor la Hertha Berlin

Publicat: 20 11. 2012, 19:59

Ion Țiriac se află la Berlin, ocazie cu care s-a dus la meciul Herthei Berlin cu St. Pauli, moment propice pentru ca presa să speculeze.

Publicația Berliner Kurier explică că vizita omului de afaceri român este mai mult decât o simplă vacanță.

La partida menționată, Țiriac a a stat lângă Werner Gegenbauer (preşedintele Herthei), Schiller Ingo (directorul economic) şi Ottow Michael (membru al Consiliului de Administraţie).

„Este greu de crezut că Ion Ţiriac a venit la Berlin doar ca să vadă un meci de liga a doua. El este un tip foarte inteligent, care nu face lucrurile la întâmplare. Iar fanii Herthei, după cum ştiţi prea bine, au căutat în ultimii ani un investitor care să conecteze viziunea despre fotbal cu capitalul german”, scriu jurnaliştii de la publicaţia citată.

Cei de la Berliner Kurier susţin că Ion Ţiriac ar putea fi investitorul care ar putea repune Hertha pe harta celor mai importante echipe din Germania.

Înfiinţată în 1892, Hertha Berlin este una dintre cele mai importante echipe din Germania. Are două titluri în palmares şi două Cupe ale Germania, însă în prezent clubul se află în 2.Bundesliga. Hertha a retrogradat în sezonul trecut, dar acum se află pe locul 2 în liga a doua, cu şanse reale la promovare.