Bătălia pentru putere în PSD: Social-democrații se reunesc luni în Comitetul Executiv

Publicat: 07 01. 2018, 20:10
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comitetul Executiv al PSD se întrunește luni în ședință. Pe ordinea de zi se află restructurarea guvernului, însă urmează să se discute și despre propunerea de ministru la portofoliul Apelor și Pădurilor, informează Mediafax. Aceasta va fi prima întâlnire între Liviu Dragnea şi Mihai Tudose, în condiţiile în care cei doi se află într-un conflict mocnit.

Potrivit unor surse, ședința va avea loc luni, la ora 14, la sediul central al partidului. Cel care a anunțat inițial ședința a fost chiar Liviu Dragnea, care a publicat un mesaj pe Facebook după demisia Doinei Pană de la conducerea Ministerului Apelor și Pădurilor.

"Îi mulţumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! #RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirişărilor ilegale, toate acestea şi multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare", a scris Dragnea, miercuri, pe Facebook.

De altfel despre necesitarea unor discuții în interiorul partidului al vorbit și președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

„Este foarte importat un Congres în viaţa oricărui partid, mai ales în viata Partidului Social Democrat. Este bine să ne vedem, să discutăm problemele, să spunem ce vrem. (…) la Congres vin şi organizaţiile locale. E bine să vorbim. Aşa se însănătoşeşte viaţa partidului”, a declarat Bădălău, pentru sursa citată.