Bătălia în sondaje înainte de alegerile pentru Capitală. Nicușor Dan acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu (VIDEO)

Publicat: 30 05. 2016, 09:04
foto: adevarul.ro

Lupta pentru primăria Capitalei capătă o turnură neaşteptată. Candidatul USB, Nicuşor Dan, a anunţat că a acceptat propunerea contracandidatului său liberal, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj de opiniei care să arate cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor. Decizia a fost salutată de Predoiu care susţine că astfel, candidatul PSD, Gabriela Firea nu mai are nicio şansă pentru a câştiga alegerile din 5 iunie, arată B1 TV.

"Alegătorii mei sunt oameni care s-au săturat de corupția și de jaful generalizat din Primăria Capitalei patronate și de PSD și de PNL. În numele lor spun aici, declar că nu o să mă retrag din această campanie și sub nicio condiție nu o să le propun bucureștenilor să îl voteze pe domnul Predoiu. Sunt în această luptă de 10 ani, nu de trei săptămâni și voi mai fi până când Bucureștiul va avea administrația pe care o merită", a declarat candidatul USB într-un interviu televizat.

Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce candidatul PNL la Primăria Capitalei Cătălin Predoiu a propus un sondaj in ultima saptamana de campanie si cel care este cel mai bine pozitionat să fie sprijinit de celălalt. Declaraţia lui Nicuşor Dan a fost văzută cu ochi buni de Predoiu.

Bătălia în sondaje înainte de alegerile pentru Capitală. Nicușor Dan acceptă propunerea lui Cătălin Predoiu

#DIRECT_ONE_ptuejl#

"Nu pot decât să mă bucur, este o deschidere importantă față de ultimele zile. Este adevărat, în urmă cu aproape o săptămână, am propus ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susținut de toți ceilalți. Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucureștenilor, dar mă bucură faptul că există o deschidere în această direcție și eforturile din ultimele zile au dat rezultate", a comentat și Cătălin Predoiu.

Şi copreşedintele Alina Gorghiu a comentat decizia luata de Nicuşor Dan.

"Mă bucur că Nicușor Dan a acceptat propunerea PNL și a lui Cătălin Predoiu de a face un sondaj să vedem cine stă mai bine pentru a învinge PSD la Capitală! După acest sondaj, dreapta trebuie să fie unită și să voteze util", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.