Bătaie cu bâte începută în stradă, continuată la spital

Bătaie cu bâte începută în stradă, continuată la spital
captură video B1 TV

Bătaie cu bâte în stradă, sâmbătă în orașul Pantelimon. Scenele șocante, filmate de martori, arată cum mai mulți indivizi din două familii rivale se luptă în plină stradă, sub privirile terifiate ale trecătorilor. În urma altercației, mai multe persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

Scandalul a continuat la spital

Deși rănite și aflate în îngrijirea medicilor, victimele au continuat scandalul la un spital din Sectorul 2 al Bucureștiului. Scandalul a reizbucnit, transformând camera de gardă într-un câmp de luptă. Un monitor medical a fost distrus în altercație, forțând personalul medical să apeleze la poliție.

Polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului. Cu toate acestea, persoanele implicate în scandal reușiseră să părăsească spitalul înainte de sosirea echipajelor de poliție. În prezent, polițiștii din cadrul Secției 9 efectuează verificări pentru a identifica și reține agresorii.

Autoritățile continuă cercetările sub acuzațiile de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, și lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 supraveghează investigațiile, iar cei vinovați riscă pedepse severe pentru faptele lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`