Băsescu: PDL are prezidenţiabil în momentul de faţă. E vorba de un bărbat, cu notorietate, dar nu e agreat

Băsescu: PDL are prezidenţiabil în momentul de faţă. E vorba de un bărbat, cu notorietate, dar nu e agreat

Președintele Traian Băsescu a declarat joi seară, în emisiunea „Sub semnul întrebării”, de pe B1 TV, că PDL are un candidat la alegerile prezidențiale, cu notorietate, însă nimeni nu îl scoate în evidență.

„PDL are prezidențiabil în momentul de față. Nu o să-i spun numele, îi cunosc, îi știu. Este cu notorietate, cu tot ce-i trebuie. E bărbat, dar nu e agreat. PDL are o garnitură de bărbați și femei de 40 de ani cu care poate ieși în frunte să relanseze partidul”, a spus președintele.

Traian Băsescu a criticat încă o dată modalitatea PDL-ului de a face opoziție „constructivă”.

„Cel mai penibil lucru pe care am ptutu să-l aud de la conducerea PDL este că face opoziție constructivă. Când cei de la putere au 70%, ce vrei să construiască cu tine? Doar să te menajeze, când ai 16% și doar 13 în Parlament, te bați. Ei au o teorie copilărească, se erodează și vin voturile la noi. Nu vin voturile la tine, vor veni la cel care se bate cu gigantul de 70%”, a mai spus Băsescu.

Președintele a vorbit despre necesitatea PDL-ului de a scoate în față membrii tineri, care să se bată la alegeri.

„Nu-și găsesc locul acum, o incapacitate de a vedea ziua de mâine, a celor care conduc astăzi PDL-ul. Mă refer la vârstă. Cum vedeți un politician de 60 de ani în competiție cu Ponta? Ponta până în 2016, indiferent ce plusuri sau minusuri are în caracter, este un politician care se va roda. E generația de 40 de ani, trebuie să vezi 2 m în față și vă asigur că nu vor”, a mai spus președintele.

Băsescu: PDL are prezidențiabil, dar nu e agreat

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)