Băsescu, ATAC la Kovesi și Lazăr: Zeița Dreptății și Zeul Dreptății au făcut deservicii uriașe României, pentru că au relansat ideea ”România profund coruptă” după zece ani în care justiția a făcut progrese extraordinare (VIDEO)

Băsescu, ATAC la Kovesi și Lazăr: Zeița Dreptății și Zeul Dreptății au făcut deservicii uriașe României, pentru că au relansat ideea ”România profund coruptă” după zece ani în care justiția a făcut progrese extraordinare (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa procurorului general al României, Augustin Lazăr, și a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Senatorul PMP i-a acuzat pe cei doi că au adus deservicii grave României pentru că au prezentat-o în presa internațională ca fiind măcinată de un uriaș fenomen al corupției, deși justița românească a făcut progrese mari în ultimii zece ani.

Întrebat dacă există vreo responsabilitate din partea procurorului general sau a procurorului șef DNA pentru situația actuală a sistemului judiciar, Băsescu a răspuns pentru B1 TV:eu nu-mi permit să fac observații despre o eventuală vinovăție sau responsabilitate a Zeiței dreptății sau a Zeului dreptății. Nu mi-aș putea permite vreodată! Păi noi suntem doar niște muritori care ar putea avea cătușe oricând, ei ne spun în presa internațională cum vrem noi să punem sub papuc Parchetele. De fapt, politicienii… și vorbesc de un Parlament nou, mult mai curat decât cel dinainte, care trebuie să-și asume modificarea Codurilor.

Critici la adresa doamnei Kovesi că ar fi ei cumva neglijenți sau a Procurorului General niciodată nu voi face. Îi critic doar pentru că în presa internațională au făcut mult rău României zugrăvind-o nedrept de urât prezentată și o clasă politică acuzată că vrea să-i pună sub control, în vreme ce clasa politică vrea să pună în concordanță legislația cu deciziile Curții.

Acești doi oameni au făcut deservicii uriașe României, pentru că au relansat ideea ”România profund coruptă” după zece ani în care justiția a făcut progrese extraordinare, dar aici suntem într-o luptă care nu s-a dat niciodată în mandatul meu, o luptă pentru putere, fără limite între sistem și politicieni”.

Băsescu, ATAC la Kovesi și Lazăr: Zeița Dreptății și Zeul Dreptății au făcut deservicii uriașe României

#DIRECT_ONE_mmsvj7#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`