Bacău: Trei persoane au fost arestate după ce au înșelat un tânăr cu 7.000 euro pentru a-i obține un permis de conducere

Bacău: Trei persoane au fost arestate după ce au înșelat un tânăr cu 7.000 euro pentru a-i obține un permis de conducere
Foto: romanialibera.ro

Trei persoane din Bacău au fost arestate, luni, după ce ce au înşelat cu 7.000 de euro un bărbat căruia i-au promis că îi vor obţine un permis de conducere, care, ulterior, s-a stabilit că era fals, relatează Mediafax.

Unul dintre cei trei, un bărbat de 32 ani, a fost prins în flagrant în timp de primea 1.000 de euro de la un tânăr de 28 de ani, din comuna Plopana, în schimbul unui permis de conducere.

Cei 1.000 de euro reprezentau o parte din cei 7.000 de euro ceruţi băcăuanului pentru a-i procura un permis de conducere fără să susţină examenul.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul prins în flagrant s-ar fi prezentat tânărului de 32 de ani ca fiind ofiţer de poliţie şi i-ar fi promis că poate să-i obţină permisul de conducere fără ca partea vătămată, care nu îndeplinea condiţiile de studii, să se prezinte la examen. La comiterea infracţiunii au participat şi alţi doi suspecţi, o femeie de 22 de ani şi un bărbat de 36 ani, care ar fi întărit convingerea părţii vătămate că suspectul este ofiţer de poliţie şi că poate obţine permisul de conducere. Prejudiciul creat părţii vătămate a fost de 7.000 de euro„, a declarat Narcisa Butnaru. Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău.

Cei trei, între care se află și o femeie, au fost reţinute de poliţişti, ulterior fiind prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pe numele celor trei băcăuani pentru 29 de zile sub acuzaţia de înşelăciune şi fals.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`