Primăria din Bacău va încheia contractul de deszăpezire abia în ianuarie

Publicat: 23 12. 2018, 14:52

Primăria din Bacău, condusă de Cosmin Necula (PSD), nu are contract pentru deszăpezire și nici nu va avea până la finele anului.

Procedura a fost publicată în SEAP abia pe 31 octombrie, iar deschiderea ofertelor pentru licitație a fost programată pentru 12 decembrie. Contractul valorează 4,1 milioane lei fără TVA, informează G4Media. O singură firmă s-a prezentat la licitație, dar documentația ei nu a fost conformă cu caietul de sarcini, așa că a fost descalificată.

Surse citate de G4 Media spun că administrația locală a întocmit greșit caietul de sarcini. S-a ajuns astfel în situația în care se renunță la licitație și se negociază direct.

”Mai precis, vom trimite într-o primă etapă invitații pentru firmele din Bacău, le vom chema apoi la negocieri și cine se va conforma caietului de sarcini și va fi acceptat din punct de vedere financiar, acela va primi contractul de deszăpezire. Problema e că suntem în apropierea Sărbătorilor, în care vor fi o serie de zile libere, procedura va cere formalități obligatorii, așa că negocierile vor începe în 4 ianuarie”, a declarat Romică Chindruș, administratorul public al municipiului Bacău, pentru G4 Media.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00