Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)

Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Percheziția efectuată joi de anchetatori în biroul lui Nelu Tătaru de la spitalul din Huși a durat mai mult de șapte ore, însă nu s-a găsit absolut nimic, a declarat avocata deputatului, Sandra Grădinaru, joi, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Avocata Sandra Grădinaru, pe B1 TV, despre perchezițiile din biroul lui Nelu Tătaru

„Percheziția a fost la biroul domnului doctor din spitalul din Huși (…), mai mult de șapte ore, s-au verificat tot biroul, dulapul acela unde s-a susținut de către anchetatori că domnul Tătaru dimineața ar fi numărat bani”, a declarat avocata.

„Noi am contrazis afirmațiile astea pentru că n-am văzut niciun fel de probă în sensul acesta, ci, dimpotrivă, probele din dosarul pe care noi l-am consultat la Camera Deputaților denotau contrariul, și anume faptul că dumnealui nu doar că nu a cerut sau a condiționat actul medical, dar a respins vehement eventuale cadouri, de cinci ori spune «nu», le spune oamenilor «păstrează bancnota și cumpără-ți medicamente», «nu îmi trebuie», «nu vreau»”, a adăugat Sandra Grădinaru.

„S-a verificat astăzi timp de opt ore dacă există vreo bancnotă, s-au verificat cele 10 halate ale domnului Tătaru. Nu s-a găsit nicio bancnotă, nu s-a găsit absolut nimic, decât acte medicale pe care dumnealui oricum le-a oferit anchetatorilor pentru a fi verificate”, a mai spus ea.

Ce a declarat avocatul Radu Bobârnat

Despre percheziții a vorbit și celălalt avocat al lui Nelu Tătaru, Radu Bobârnat. Potrivit Pro TV, întrebat ce au găsit anchetatorii în frigiderul din cabinet, el a spus: „S-a găsit găina respectivă, nu s-au găsit ouăle. Găina era acolo dar nu aceea care apare prin anchetă. Este o găină pe care probabil domnul doctor o pregătea să o dea la bucătarie pentru că aici e casa lui, aici mănâncă. S-au găsit foarte multe furculițe și linguri de unică folosință”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`