“Avem o mare problemă”. Traian Băsescu, foc și pară pe oamenii Codruței Kovesi. Ce afirmații ULUITOARE face fostul președinte

Publicat: 07 12. 2016, 09:14

Traian Băsescu face noi declarații despre oamenii din DNA.

Fostul președinte scoate la iveală lucruri interesante și face dezvăluiri neașteptate despre angajații din subordinea Laurei Codruța Kovesi.

Nemulțumirea fostul șef de stat este aceea că procurorii fac anchete doar asupra românilor care vând terenuri, în timp ce străinii sunt lăsați deoparte.

"A apărut azi un raport. Sluga de procuror Sutiman, alături de procuroarea Roşu. Prima a pus sub sechestru un teren cumpărat de Ioana Băsescu de la o firmă italiană. În raportul de astăzi niciun centimetru de teren agricol nu a fost pus sub sechestru. Că a achiziţionat fiica mea de la un italian a fost ilegal. Avem o mare problemă. Instituţiile de forţă ale statului, mă refer la procurori, sunt vândute instituţiilor străine. Sunt vândute pentru că nu pui sub semnul întrebării achiziţiile de terenuri ale străinilor, ci doar pe cele ale românilor, e ticăloşie.", a spus Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni, potrivit știripesurse.