Augustin Zegrean a fost luat în calcul pentru șefia PNL Bistrița-Năsăud

Publicat: 08 07. 2016, 16:17
foto: propolitica.ro

Augustin Zegrean, fostul președinte al Curții Constituționale, a fost luat în calcul pentru șefia organizației PNL Bistrița-Năsăud în cadrul unor discuții informale a membrilor filialei, a declarat pentru Mediafax senatorul liberal Dorin Dobra. Totuși, acesta a precizat că posibilitatea nu a fost luată în calcul și în discuțiile oficiale.

În opinia lui Dobra, organizația PNL Bistrița-Năsăud trebuie să numească un singur președinte care să restarteze activitatea filialei: “La Bistriţa este evident că trebuie numit un preşedinte unic, având conducere bicefală şi, mai ales în urma rezultatelor obţinute (la alegerile locale-n.r.), se caută restartarea filialei, prin numirea unui preşedinte unic. Au fost vehiculate foarte multe nume”.

Augustin Zegrean a fost deputat PDL de Bistrița-Năsăud. Acesta a fost numit la Curtea Constituțională în 2007 de către președintele de atunci al României, Traian Băsescu. Mandatul de președinte al CCR a expirat pe 11 iunie, iar săptămâna viitoare îi va expira și mandatul de judecător. În locul său va veni Livia Stanciu, fosta șefă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.