Atac INCENDIAR: “Ludovice, Ludovice nu te lași de vechile metehne care te-au consacrat”

Publicat: 31 01. 2018, 18:15

Scandal de amploare în PNL! Conflictul dintre senatorul Daniel Zamfir și președintele PNL, Ludovic Orban se amplifică, după ce senatorul a lansat un atac incendiar pe Facebook.

Potrivit lui Daniel Zamfi, Orban se află în spatele schimbării președintelui Comisiei Economice din Senat.

“După ce, în mod rușinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de deviaționism pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroșeșți telefoanele să le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Știu. Te derajează tare că îmi văd de treabă acolo.Te deranjează și că deranj interese. Te deranjează că apăr cetățenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor și ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinență ca "băieții deștepți" să plătească redevențele cuvenite Statului?”, a scris Zamfir pe Facebook.

O altă critică formulată de Daniel Zamfir vizează promovarea lui Mihai Neamțu în cadrul partidului.

“Sigur însă, te-a deranjat că ți-am cerut public să te delimitezi de Mihail Neamțu, cunoscut pentru orientările lui de extremă dreapta, care public a anunțat, postând un filmuleț pe Facebook , că se delimitează de Iohannis! Iar tu, Ludovic, în loc să sancționezi poziția neconformă cu linia partidului, îl răsplătesti, punându-l să-i instruiască pe tinerii liberali…Pe de altă parte, invoci ,în mod jalnic,când suni în disperare pentru Raluca Turcan să fie realeasă lider de grup, dorințele din Deal”, a mai scris senatorul Zamfir, invocând înțelegeri pentru a-și impune favoriții în partid.