Antonescu: Victor Ponta are prima șansă la prezidențiale, principalul său atu fiind ”aparatul politic al PSD”

Antonescu: Victor Ponta are prima șansă la prezidențiale, principalul său atu fiind ”aparatul politic al PSD”

Premierul Victor Ponta are prima șansă la alegerile prezidențiale, a declarat, joi seară, președintele PNL, Crin Antonescu, precizând că acesta se bazează pe ”aparatul politic al PSD”.

„Domnul respectiv (Victor Ponta – n.r.) oricum are prima şansă. Din multe motive, în acest moment cel puţin candidatul PSD, şi anume Victor Ponta, are prima şansă”, a declarat Antonescu, la Realitatea Tv.

Liderul PNL a precizat că principalul atu politic al lui Victor Ponta în cursa prezidenţială ţine de „aparatul politic” al PSD.

El a menţionat că puterea PSD rezidă inclusiv în faptul că din 1990 din România au plecat oameni care nu se aflau, prin formaţia lor, între simpatizanţii PSD. Antonescu a afirmat că este vorba de un atu ca Victor Ponta să câştige cursa prezidenţiale, „nu ca să fie”. „Pentru că ceea ce îi dă forţa cea mai mare ca potenţial candidat, această maşină, îi dă o mare şansă de a fi preşedinte, dar îi şi omoară orice şansă de a fi un preşedinte bun, în sensul de liber”, a mai spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu a mai spus că în vreme ce liberalii spun în discuţiile sale că „PNL vrea să dea viitorul preşedinte al României, în partea PSD se spune (…) PSD trebuie să aibă viitorul preşedinte al României”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei