Antonescu răspunde la ultimatului lui Ponta: Ce avea PNL de hotărât a decis azi

Publicat: 16 05. 2013, 19:29
Foto: Gandul

Președintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns ultimatului lui Victor Ponta privind scandalul din USL provocat de senatorul Sorin Roșca Stănescu, spunând că liberalii și-au rezolvat problema, potrivit Mediafax.

Fac toate eforturile pentru a nu citi o notă ultimativă într-o asemenea declaraţie, pentru că nu suntem în situaţia în care să ne dăm ultimatumuri unul altuia. În al doilea rând, îi spun că ceea ce avea PNL de hotărât şi de spus a făcut-o astăzi. Am luat decizia de a atrage foarte serios atenţia tuturor colegilor noştri asupra prevederilor unui articol din actul constitutiv al USL. Am discutat şi despre afirmaţiile colegului Sorin Roşca Stănescu. Demersul său parlamentar, din punctul nostru de vedere, nu foate fi în niciun fel incriminat„, a declarat Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu reprezintă cea mai mare criză din USL și că, dacă liberalii nu vor lua măsuri, drumurile se vor despărți pentru PSD și PNL. (Detalii AICI)

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că orice persoană care mai recurge la atacuri împotriva PSD-ului sau a premierului Victor Ponta va părăsi partidul, acesta fiind un avertisment direct la adresa senatorului Sorin Roșca Stănescu. (Detalii AICI)