Antonescu: PSD va pierde Guvernul dacă înlătură PNL-ul și nu câștigă Președinția

Publicat: 20 02. 2014, 23:28

Crin Antonescu crede că PSD este în pericolul de a pierde guvernarea dacă se va trezi în situația în care îi va înlătura pe liberali din Executiv și nu va câștiga apoi Președinția.

„Dacă PNL este acum nevoit să intre în opoziţie, nu mai intră pentru 4 ani, poate că nici nu intră. Poate că intră pentru două săptămâni, pentru două luni, pentru şase luni. Pentru că e un lucru clar: dacă astăzi PSD decide să încalce votul românilor, votul dat nouă cel puţin, să înlăture un partener care i-a fost perfect loial şi care l-a făcut pe Victor Ponta prim-ministru şi l-a ţinut pe Victor Ponta prim-ministru, şi i-a dat partenerului, că vorbim de Victor Ponta, că vorbim de PSD, mai mult decât poate să mănânce un om sau chiar o vietate omnivoră. După toate aceste lucruri dacă PSD nu câştigă Preşedinţia, e foarte clar că pierde şi Guvernul”, a afirmat Crin Antonescu, joi seară, într-o emisiune la Realitatea TV.

Crin Antonescu a ținut să sublinieze faptul că PNL are numărul necesar de parlamentari inclusiv pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură.