Antonescu, după ședința BPC: Am propus Congres pe 23-24 februarie. În PNL nu e loc pentru mine şi Chiliman în acelaşi timp

Publicat: 14 01. 2013, 13:19

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți, că s-a propus excluderea a doi politicieni din cadrul Partidului Național Liberal.

„La ședința BPC s-au discutat două teme: numirea secretarilor de stat ai PNL și două propuneri de excludere, a primarului Cherecheș din Baia Mare, făcută de biroul județean Maramureș, și a deputatului Octavian Bot, făcută de președintele organizației Bihor”, a declarat Antonescu.

De asemnea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat  că propunerea sa este ca Delegaţiei Permanente a partidului, ce ar putea avea loc peste o săptămână, să îi fie propusă organizarea congresului extraordinar al formaţiunii în 23-24 februarie. Antonescu a spus că doreşte ca acest congres să fie „clarificator” din multe puncte de vedere.

„Am propus Biroului Politic, și am rugat chiar și în lipsa mea să propună Consiliului Național Executiv propunerea unui Congres Extraordinar al PNL, un congres a cărui dată eu am propus-o undeva între 23-24 februarie”, a precizat liberalul.

Totodată,  Antonescu, a declarat, luni, că nu este loc în partid pentru el şi pentru Andrei Chiliman în acelaşi timp, iar Congresul trebuie să decidă între el şi primarul Sectorului 1, având în vedere acuzaţiile aduse de acesta la adresa conducerii formaţiunii.

„Excluderea domnului Chiliman nu a mai fost cerută de nimeni. (…) Nu se poate însă ca după ce vom avea un congres clarificator în multe privințe, să rămânem în același partid ,  eu și domnul Chiliman. Fie congresul hotărăște că toată conducerea PNl, în frunte cu mine, a transformat un partid pro-occidental într-un partid ex-sovietic, și plec eu, fie domnul Chiliman lovește în mod trădător în partid, și pleacă el”.

Crin Antonescu: Nu e loc și pentru mine și pentru Chiliman în PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: