Antonescu: Cazul senatorului Tudor Chiuariu va fi discutat în cadrul Delegației Permanente a PNL

Publicat: 24 01. 2014, 19:43

Condamnarea primită de senatorl liberal Tudor Chiuariu va fi discutată, săptămâna următoare, în cadrul Delegației Permanente a PNL, a spus, vineri, președintele liberal, Crin Antonescu.

„Eu nu comentez sentinţe judecătoreşti. Am observat că există confuzii la unii comentatori şi politicieni. Am făcut comentarii şi poate o să fac comentarii despre tot felul de cauze, dar nu am comentat niciodată o sentinţă judecătorească, indiferent de ceea ce cred despre ea”, a declarat, vineri seară, la Iaşi, liderul PNL Crin Antonescu, la finalul galei «România pentru toţi românii», organizată de TNL la Teatrul Naţional din municipiu.

Întrebat dacă PNL va lua în discuţie situaţia lui Chiuariu la Delegaţia Permanentă a partidului din 1-2 februarie, Antonescu a răspuns: „Da, sigur că vom discuta”, relatează Mediafax.

Fostul ministru al Telecomuicațiilor Zsolt Nagy a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Justiției Tudor Chiuariu este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Poșta Română. (Detalii AICI)