Andrei Postolache critică prezența lui Bănicioiu pe lista de candidați a PSD Iași: "Sunteți un caz aparte, o categorie specială de insultă, un nou nivel de tupeu"

Andrei Postolache critică prezența lui Bănicioiu pe lista de candidați a PSD Iași: "Sunteți un caz aparte, o categorie specială de insultă, un nou nivel de tupeu"

Andrei Postolache, președintele Partidului Pentru Iași, formațiune aliată Uniunii Salvați România în alegerile parlamentare din decembrie, a avut o reacție vehementă după anunțul privind candidatura fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, pe lista PSD Iași la Camera Deputaților, în ciuda fapului că acesta nu are nicio legătură cu acest județ.

Acesta l-a numit "o insultă" pentru ieșeni și critică PSD pentru numirea acestuia afirmând că este "una dintre cele mai grele jigniri" aduse Iașului. Postolache a promis că în timpul campaniei își va face un obiectiv din atacarea prezenței sale pe listă și din activitatea acestuia la ministerul Sănătății în timpul tragediei de la Colectiv.

"Către Nicolae Bănicioiu, ministrul sănătății din timpul Colectiv, acum candidat PSD Iași la cameră, pe locul 2, adică va intra sigur.

Domnule Nicolae Bănicioiu,

Listele PSD și PNL sunt pline cu parașutați de la București, dar dumneavoastră sunteți un caz aparte, o categorie specială de insultă adusă Iașului, un nou nivel de tupeu.

Ce căutați aici? Nu vă e rușine să mai candidați oriunde ar fi, dar cu atât mai mult într-un loc de care nu vă leagă nimic? Ce fel de discuție ați putut avea cu Liviu Dragnea și prin ce fel de gimnastică a bunului simț ați putut ajunge să acceptați să fiți pe lista PSD-ului în Iași? De ce aici și nu în altă parte? Ați tras oare concluzia că nouă ne pasă mai puțin sau doar s-a întâmplat că aici era un loc liber? Poate Mihai Chirica e mai ușor de intimidat decât alți baronași locali și s-a găsit mai ușor un loc pe lista lui?

Nu aveți ce căuta pe listele din Iași, plecați. Cât timp sunteți aici, sunteți o insultă pentru noi toți. Mă simt personal atacat de prezența dumneavoastră pe lista PSD Iași și din motivul ăsta veți fi unul din proiectele mele personale în această campanie, o să aduc aminte tuturor de câte ori pot că ministrul sănătății din perioada Colectiv, care nu are nimic de a face cu Iașul, candidează la PSD în Iași. Da, dumneavoastră veți intra în Parlament, sunteți pe locul 2, la adăpost, probabil nici nu trebuie să vă faceți campanie pe aici, dar prezența dumneavostră pe lista din Iași o să-i coste pe colegii de partid voturi, iar eu o să mă asigur că o să-i coste cât mai multe.

Plecați! Găsiți o urmă de curaj, de demnitate, și retrăgeți-vă. Nu vreți să aveți dubioasa distincție de a fi cunoscut ca una dintre cele mai grele jigniri pe care PSD-ul le-a adus Iașului în ultimii 25 de ani. E o listă lungă, neagră și tristă, pe care nu vreți să fiți.

Andrei Postolache
Președinte Pentru Iași

#banciou_iasipleaca

p.s: scurt sumar pentru cei care nu cunosc detaliile. Nicolaie Bănicioiu, ministru al sănătății între 5 martie 2014 și 17 noiembrie 2015. Spital de arși disfuncțional. Barocameră de milioane la Floreasca care e de fapt echipament de spa, nu pentru tratat arșii. La Colectiv ne asigură repetat, cu tupeu și fără ezitare că statul român rezolvă tot, nu are nevoie de ajutor, totul e perfect la noi. Că a mai promis și fonduri pentru o renovare completă a Spitalul pediatric Sf Maria din Iași și nu s-a ținut de cuvânt, asta e deja bonus" a scris, pe Facebook, Andrei Postolache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:27 - Inundațiile din Galați au provocat pagube majore. O ambulanță a fost luată de viitură, iar echipajul a fost salvat de la moarte de jandarmi
19:25 - Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă