Andrei Chiliman: Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea PNL, sunt multe interese la mijloc

Andrei Chiliman: Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea PNL, sunt multe interese la mijloc
Foto: gandul.info

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a declarat luni seară, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV dezamăgit de liderul PNL Crin Antonescu ca urmare a acțiunilor sale manifestate începând din perioada referendumului, devenind astfel în ochii occidentului „cel mai anti-occidental lider din România”.

Vreau explicații de ce s-au semnat hârtii care pun în pericol statul de drept. Eu nu am nimic de negociat cu conducerea partidului. Eu nu tranzacționez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni. Un conducător, dacă este un conducător responsabil, este obligat să-și și asume și greșelile, nu numai părțile bune. Dacă o să mă excludă este decizia lor. Eu nu plec din PNL decât exclus. Mă voi lupta pentru ca PNL să revină pe linia tradițională, la principiile și valorile pe baza cărora s-a înființat ”, a declarat Andrei Chiliman.

Primarul Sectorului 1 spune că cei care vorbesc astăzi pentru PNL sunt câțiva conducători aleși care doar își apără interesele.

Restul sunt o masă tăcută, pentru că nu au cuvântul. Toate acțiunile lui Crin Antonescu din ultimele 7-8 luni au fost făcute pentru un scop personal, puterea, funcția de președinte. Crin Antonescu manevrează destul de bine conducerea partidului, sunt destule interese la mijloc, o funcție colo, una dincolo, influențe într-un minister, în altul. La conducerea PNL nu mai e un nivel de principii, ci unul de nivele personale. Așa cum el e în stare să distrugă democrația, așa sunt și ei gata să accepte anumite toane ale lui Antonescu”, a completat Chiliman.

Andrei Chiliman: Sunt dezamăgit de Crin Antonescu

Embed:

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)