Andrei Chiliman: Antonescu a subordonat întregul PNL cu scopul de a ajunge președintele României

Publicat: 25 04. 2013, 09:34

Edilul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, a declarat, miercuri, că nu-l va susține pe președintele PNL la prezidențiale pentru că nu l-a convins că poate fi un bun președinte.  

„Crin Antonescu nu m-a convins că poate fi un bun preşedinte, ca atare nu-l voi susţine nicodata pentru a deveni preşedintele ţării“, a spus Andrei Chiliman.

Referitor la o posibilă excludere a sa din rândurile PNL, Chiliman a spus: „Nu înţeleg de ce este aşa de fricos domnul Antonescu. El oricum a exclus liberalismul din PNL, nu văd de ce nu va exclude şi liberalii din PNL. Eu unul nu voi pleca din partid. Crin Antonescu a subordonat PNL cu scopul de a ajunge preşedintele României, chiar cu scopul sacrificării PNL.”

Chiliman a vorbit și despre amenințările pe care le repetă Crin Antonescu pentru presă, însă nu le duce la bun sfârșit, scrie Adevărul.

„Nu mă tem de ameninţările lui Crin Antonescu. El a ameninţat că iese din politică dacă nu ajunge preşedinte după referendum, pe mine m-a ameninţat de trei ori că mă dă afară din partid. Deci nu mă tem. Crin Antonescu nu are dreptul să spună: PNL sunt eu! Poate că e un accident că a ajuns preşedintele partidului. Să vedem ce va consemna istoria”, a mai spus Chiliman.