Andreea Marta, soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, s-a înscris în Partidul Național Liberal

Andreea Marta, soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, s-a înscris în Partidul Național Liberal

Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, s-a înscris în Partidul Național Liberal. Anunțul a fost făcut de deputatul Titi Holban, pentru EVZ.

Holban a declarat că a vorbit cu Andreea Marta la telefon în calitate de colegi de partid. „Singurele contacte pe care le-am avut cu ea au fost în calitate de colegi. Andreea Marta este membru PNL”, a spus parlamentarul.

Andreea Marta este în prezent cercetată pentru proxenetism, alături de sora ei, Maria Magdalena Lungu, şi de taximetristul Valentin Panait.

Potrivit DIICOT, începând cu anul 2010, surorile Andreea Elena Marta şi Maria Magdalena Lungu au racolat persoane cu o situaţie materială foarte bună şi le-ar fi facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Întâlnirile aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, în judeţele Tulcea, Braşov şi Călăraşi, precum şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

Printre clienții prostituatelor de lux conduse de soția lui Codruț Marta, alături de sportivi sau alte vedete, se numără și deputatul PNL de Bacău, Ionel Palăr. (Detalii AICI)

Deocamdată Andreea Marta are interdicție de a părăsi Capitala timp de 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`