Ana Bulai, despre decizia lui Gigi Becali de a-și face un nou partid: „A făcut niște pușcărie după entuziasmele lui politice. Pare așa, un cântec de lebădă, de ultima parte a vieții” (VIDEO)

Ana Bulai, despre decizia lui Gigi Becali de a-și face un nou partid: „A făcut niște pușcărie după entuziasmele lui politice. Pare așa, un cântec de lebădă, de ultima parte a vieții” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sociologul Ana Bulai a comentat decizia lui Gigi Becali de a-și înființa partidul „Noua Gardă – Creștin Democrată”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a spus că omul de afaceri „este o persoană respectată mai ales din considerente religioase la un tip de public care are valori din acestea, ale ortodoxiei, centrale în activitatea lor”.

Ana Bulai, pe B1 TV, despre decizia lui Gigi Becali de a-și face un nou partid

„Faptul că tocmai și-a înființat un nou partid politic, nu pare că a învățat lecția. Gigi Becali a făcut niște pușcărie după entuziasmele lui politice și nu știu cât a înțeles de acolo. Este o personalitate publică indiscutabil, fotbaliștii și genul acesta de oameni din lumea sportului au capacitatea de a atrage un tip de public, fără ca acest public să aibă o anvergură”, a declarat sociologul.

Ana Bulai: Gigi Becali, respectat mai ales din considerente religioase

„El, Gigi Becali, repet, este o persoană respectată mai ales din considerente religioase la un tip de public care are valori din acestea, ale ortodoxiei, centrale în activitatea lor. Probabil vrea să negocieze ceva. La vârsta lui, la statusul lui social, e greu să înțeleg ce anume îi rămâne să ceară sau ce anume vrea să negocieze”, a continuat Ana Bulai.

„Pare așa, un cântec de lebădă, de ultima parte a vieții, un om de anvergură economică și socială care, eu știu, vrea poate să lase încă o dâră în istorie. Nu cred că este, din punctul meu de vedere, un eveniment marcant, sau nu va deveni un eveniment marcant în jocul politic din următoarea perioadă”, a adăugat sociologul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`