"Am nevoie de dușmani noi, cei vechi mi-au devenit fani". Ponta recunoaște: "Eu nu candidez la nimic!" (FOTO)

"Am nevoie de dușmani noi, cei vechi mi-au devenit fani". Ponta recunoaște: "Eu nu candidez la nimic!" (FOTO)
foto: aktual24.ro

Fostul premier Victor Ponta a înșirat pe pagina sa oficială de Facebook care ar fi criteriile care ar trebui să fie îndeplinite pentru ca acesta să nu mai aibă postări critice legate de politica actuală.

Acesta a distribuit și un articol denumit Cum scăpăm de Ponta, precum și o poză cu un mesaj mai mult decât grăitor: "I need new haters, the old ones became my fans/ Am nevoie de dușmani noi, cei vechi mi-au devenit fani".

"Am nevoie de dușmani noi, cei vechi mi-au devenit fani". Ponta recunoaște: "Eu nu candidez la nimic!"

"http://www.stiripesurse.ro/cum-scapam-de-ponta_1148263.html – pai sa va ajut eu si sa va spun cum scapati de mine foarte usor (si eu de voi)!

– Luati tara din dezastru economic si o aduceti in 4 ani pe locul 1 la crestere in Europa;
– Tineti 4 ani fara sa taiati la nimeni un leu, adaugand ceva la pensii si salarii;
– Deblocati fondurile europene si aduceti 10 miliarde de euro in tara;
– Lasati TVA, CAS, impozit pe dividende, pe microintreprinderi asa scazute cum le-am facut eu;
– Construiti ca mine scoli si maternitati (nu penitenciare);
– Scadeti taxele consulare pentru romanii din afara tarii cum am facut eu si luptati-va pentru drepturile lor in tarile respective – nu ii folositi doar la vot dupa care uitati de ei;
– Purtati-va cu romanii precum cu un popor european liber – nu iobagi pe plantatiile strainilor, umiliti si manipulati de arendasii si vatafii autohtoni.

Daca faceti aceste lucruri promit sa imi pastrez contul de Facebook doar pentru poze de familie si sa merg la televizor doar la emisiuni de sport!

Pana atunci insa vad doar un imens Sistem de Propaganda care foloseste toate instrumentele guvernarii sa se lupte cu un om – pe «persoana fizica»! Guvernul imi ia titlul de doctor din 2003, Macovei vrea sa ma dea afara din Barou unde sunt membru din 2005, tipati sa ajung in inchisoare si pentru ca am participat la asasinarea lui Kennedy, va luptati contra «comunistului» Ponta care avea 17 ani la Revolutie si a fost lider de elevi in Piata Universitatii!

Imi pare rau, dar asta se pare ca nu tine la oameni – pe ei ii intereseaza punctele alea de la inceput nu obsesiile si meschinariile antiPonta!

Asa ca v-am spus ce sa faceti – va urez sincer succes!

PS – eu nu candidez la nimic ( cu exceptia locului de simplu deputat PSD) asa ca spuneti ce vreti despre mine! Dar o sa ajut PSD si ALDE sa castige in Decembrie cu un scor ca in 2012 – ca sa vedeti ca doar cu injuratul si ura nu merge mereu!", se arată în postarea lui Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)