Alina Gorghiu: Văd că e isterie națională cu mersul la Cotroceni sau la Parlament. Nu am fost nicăieri

Publicat: 08 06. 2016, 13:10

UPDATE: Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, înainte de ședința Biroului Politic Național al PNL că nu a fost la Palatul Cotroceni pentru a purta discuși cu președintele Klaus Iohannis.

”Văd că e isterie națională cu mersul la Cotroceni sau la Parlament. Nu am fost nicăieri. (…)Nu a fost la Cotroceni. Nu am avut nicio discuție, dar sper să am curând o discuție pe teme care țin de viitoarea agendă parlamentară. Nu evit nicio discuție cu președintele”, a declrat Gorghiu.

Potrivit unor surse politice citate de B1 TV, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga ar urma să aibă o întâlnire la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, cu scopul de a discuta despre dezastrul de la alegeri.

Zvonurile despre această întâlnire vin pe fondul tensiunilor de la vârful partidului liberal, din cauza scorului obținut de PNL la alegerile locale. Mai multe voci din interiorul taberei liberale confirmă că se cere demisia copreședinților formațiunii politice. Ba mai mult, se pare că miercuri urmează să fie numit și un nou președinte al filialei PNL București, însă ședința de la ora 15 este decisivă.