Alina Gorghiu: "PSD e un bărbat bine îmbrăcat într-un autobuz care după ce ți-a furat din buzunar se uită la tine și îți spune că voiam să îți dau mai mulți bani" (VIDEO)

Publicat: 02 12. 2016, 23:28

Partidul Naţional Liberal a vizitat vineri capitala Băniei. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, alături de reprezentanţi de seamă ai formațiunii politice au ţinut discursuri electorale în faţa oamenilor din Craiova şi au explicat principalele puncte ale platformei electorale: locurilele de muncă şi şomajul. De asemenea, lidera PNL a făcut și o comparație extrem de dură la adresa PSD-ului.

"Știți cum văd PSD-ul? E un bărbat bine îmbrăcat într-un autobuz care după ce ți-a furat din buzunar se uită senin la tine și îți spune cum, că eu voiam să îți bag portofelul la loc și să îți dau mai mulți bani" a afirmat Alina Gorghiu.

Pe lângă Alina Gorghiu, la mitingul de la Craiova au participat mai mulți fruntași din PNL, dar și ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, care a lăudat viziunile liberalilor și a îndemnat oltenii să voteze PNL pentru a îl sprijini pe premierul Dacian Cioloș.

Alina Gorghiu: "PSD e un bărbat bine îmbrăcat într-un autobuz care după ce ți-a furat din buzunar se uită la tine și îți spune că voiam să îți dau mai mulți bani"

#DIRECT_ONE_8vpjho#