Alina Gorghiu: PNL vrea consultări pe teme economice. Este necesar ca toți oamenii politici să ofere un alt tip de discurs și o altă manieră de acțiune (VIDEO)

Alina Gorghiu: PNL vrea consultări pe teme economice. Este necesar ca toți oamenii politici să ofere un alt tip de discurs și o altă manieră de acțiune (VIDEO)
Foto: epochtimes-romania.com

Alina Gorghiu a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă că PNL dorește consultări cu toate partidele pe Codul Fiscal, dar și teme economice, pentru a acționa astfel în interesul României, informează B1 TV.

”Referitor la poziția noastră politică pe termen lung, PNL a pornit de la premisa că românii au nevoie de o nouă abordare politică. Este necesar ca toți oamenii politici să ofere un alt tip de discurs, o altă manieră de acțiune. PNL propune teme de discuție care pot face obiectul unui consens de principii și reguli care să ofere României predictibilitate”, a declarat Gorghiu.

Aceasta a mai precizat că printre priorităție PNL se numără absorbția de fonduri europene, dezvoltarea infrastructii, reforma administrației publice, aderarea la spațiul Schengen.

”Agresivitatea, abuzurile folosite în exercitarea funcției publice în ultimi ani ar trebui să fie eliminate sau marginalizate. PNL crede că politica se poate face cu seriozitate și respect, oricât de diferiți am fi. Le propunem azi tutor liderilor partidelor demararea a unei serii de consultări politice publice împreună cu specialiști, reprezentanțui ai BNR, Codul Fiscal, guvern, etc. Una din marile probleme a României a fost lipsa unui acord între partide în ceea ce privește strategia pe termen lung. Fiecare guvern a condus în stilul său. Vedem rezultatele acestor politici. PNL crede că pe teme de interes major avem nevoie de un acord politic între partide care să traseze obiective pe termen mediu și lung. Trebuie să ne asigurăm că acese proiecte au evaluări solide indiferent cine vine la guvernare”, a mai spus copreședinta PNL.

Alina Gorghiu: PNL vrea consultări pe teme economice. Este necesar ca toți oamenii politici să ofere un alt tip de discurs și o altă manieră de acțiune

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei