Alina Gorghiu, PNL: Punctul meu de vedere a fost foarte clar – trebuie să ne dăm demisia din Parlament

Publicat: 23 01. 2012, 19:51

Deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Aktualitatea B1, că personal s-a exprimat foarte clar pentru demisia din Parlament, însă o eventuală decizie în acest sens va fi luată în următoarele zile.

Punctul meu de vedere a fost foarte clar – trebuie să ne dăm demisia din Parlament”, a declarat Gorghiu.

Deputatul PNL a declarat că și-a manifestat opțiunea în mod ferm pentru o demisie a parlamentarilor PNL, care este „cât se poate de necesară și urgentă”.

Nu se pune problema acum de demisie, probabil știți că gestul formal trebuie să se facă în fața Parlamentului pentru a avea vreun efect juridic. Mi-am exprimat punctul de vedere în sensul cât se poate de ferm că o demisie a parlamentarilor PNL este cât se poate de necesară și urgentă”, a declarat Gorghiu.

„Grupul parlamentar PNL din Cameră și în Senat a luat decizia de a-și da decizia, dar urmeză un dialog cât se poate urgent cu partenerii noștri de alianță și cu partenerii sociali din patronate și vom anunța ulterior graficul în care se vor anunța toate aceste gesturi. Suntem într-o alianță și decizia noastră este una dar ea trebuie înaintată”, a mai spus deputatul PNL.

Întrebată câți parlamentari liberali și-au manifestat intenția de a demisiona, Gorghiu a declarat: „Am fost aproape în unanimitate sau cel puțin o majoritate foarte largă și cei care au avut ușoare rezerve nu au fost în privința demisiei ci cu privire la proceduri pe care nu le-am mai putea face dacă ne-am da demisia din Parlament”, a declarat deputatul PNL.

Alina Gorghiu: „Trebuie să ne dăm demisia din Parlament”

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />