Alina Gorghiu: PNL pregătește programul de guvernare. Ne dorim ca Victor Ponta să înțeleagă că trebuie să plece de la guvernare (VIDEO)

Publicat: 23 01. 2015, 19:34
Foto: B1 TV

Președintele vechiului PNL, Alina Gorghiu, a declarat la finalul ședinței Biroului Politic Național, organizată vineri la Iași, că PNL pregătește programul de guvernare și că în partid opinia unanimă este că Guvernul Ponta trebuie să plece.

”Au fost discuții legate de guvernare. Opinia este unanimă. Ne dorim ca Victor Ponta să înțeleagă că trebuie să plece de la guvernare. Dacă domnia sa nu va înțelege acest lucru îl vom ajuta să înțeleagă că pentru România este necesar să-și bea cafeaua de la sediul partidului, din Kiseleff”, a declarat liderul PNL. 

”Pe parte de strategie am discutat despre elaborarea programului de guvernare. I-am îndemnat pe toți șefii de filiale, pe toți parlamentarii să transmită în teritoriu nevoia ca fiecare mebru al PNL să-și aducă contribuția la definitivarea programului de guvernare”, a afirmat Alina Gorghiu.

În cadrul Biroului Politic Național al PNL s-a discutat și despre finalizarea fuziunii dintre PNL și PDL, despre care Alina Gorghiu precizează că trebuie să fie în egală măsură o fuziune organizatorică și doctrinară.

Totodată, Alina Gorghiu a anunţat numirea de către Biroul Politic Naţional al ”vechiului” PNL, la propunerea sa, a deputatului Ionuţ Stroe în calitatea de purtător de cuvânt al partidului, în locul pe care l-a lăsat vacant după alegerea sa în fruntea partidului.

Alina Gorghiu: PNL pregătește programul de guvernare