Alina Gorghiu: Ministerul Justiției aduce gunoaiele din societate înapoi în țară

Alina Gorghiu: Ministerul Justiției aduce gunoaiele din societate înapoi în țară
Alina Gorghiu (PNL), ministrul Justiției. Sursa foto: Alina Gorghiu / Facebook

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat că doi fugari condamnați de justiția română pentru abuzuri sexuale contra femeilor au fost înapoi în țară pentru a-și executa pedepsele.

„Ministerul Justiției aduce gunoaiele din societate înapoi în țară”, a spus Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a precizat că este vorba despre doi fugari care au comis abuzuri sexuale contra femeilor.

„Ministerul Justiției aduce gunoaiele din societate înapoi în țară. Pe lângă aceasta, ajutăm victimele infracțiunilor sexuale, le informăm cu privire la legislația în vigoare și cu felul în care pot să se apere. Astăzi aducem doi fugari, în România, care au comis abuzuri sexuale contra femeilor și care trebuie efectiv să răspundă pentru faptele lor, stând în pușcăriile din România”, a declarat ministrul Justiției, joi, într-un mesaj video pe Facebook.

Cine sunt cei doi fugari

Potrivit ministrului, cei doi fugari aduși în țară sunt Vulpe Ionel Cătălin (condamnat pentru viol și proxenetism la 10 ani de închisoare; adus din Germania) și Preda Cristian (condamnat pentru proxenetism și spălare de bani la 5 ani și 4 luni de închisoare).

„Îi cheamă Vulpe Ionel Cătălin, a fost condamnat pentru viol și proxenetism la 10 ani de închisoare și ajunge diseară în țară, și Preda Cristian, care a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism și spălare de bani la 5 ani și 4 luni de închisoare, a fost adus dimineață în România. Aici își vor executa pedeapsa și toți ca ei vor păți la fel.”, a mai declarat ministrul Alina Gorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`