Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)

Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
Alina Gorghiu (PNL), ministrul Justiției. Sursa foto: Alina Gorghiu / Facebook

Temele economice sunt esențiale pentru PNL, a declarat Alina Gorghiu, ministru al Justiției și vicepreședintă a liberalilor, duminică, la Știrile B1 TV cu Gabriela Mihai.

Alina Gorghiu (PNL), pe B1 TV: Temele economice, esențiale pentru PNL

„Astăzi am validat candidatura la Președinția României, n-am prezentat programul de guvernare, dar, așa cum anticipați corect și n-am făcut niciodată vreun secret din asta, pentru Partidul Național Liberal sunt câteva subiecte care reprezintă, așa, un fir roșu al prezenței noastre în politica românească de foarte mult timp încoace. O dată, temele economice, cele care întotdeauna au pus accent pe mediul de afaceri, pe prosperitatea mediului de afaceri și a păturii de mijloc din societate. Asta e o temă esențială pentru noi”, a declarat Alina Gorghiu.

„Sigur că ne dorim să conservăm cota unică, numai că vedem două filozofii – PNL, cu păstrarea acestei cote unice, care a arătat cât de sănătos se construiește partea asta de mediu de afaceri pe o măsură predictibilă, și cota progresivă cu care PSD de ceva timp, cred că sunt vreo doi-trei ani, ne tot amenință (…). Oficialii europeni nu pot să dicteze ce se întâmplă cu economia României, însă pot să ne spună când avem derapaje sau nu (…). La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine (decât în mandatul lui Marcel Ciolacu, n.r.)”, a continuat liberala.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)