Alina Gorghiu,despre retragerea lui Orban din alegeri: "Nu facem circ, nu suntem PSD, să ne rupem cămașa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie să renunțe la candidatură" (VIDEO)

Alina Gorghiu,despre retragerea lui Orban din alegeri: "Nu facem circ, nu suntem PSD, să ne rupem cămașa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie să renunțe la candidatură" (VIDEO)

După ce Ludovic Orban a declarat că a luat decizia de a se retrage din cursa pentru obținerea postului de primar al Capitalei, dar și din funcțiile pe care le avea în Partidul Național Liberal și la Camera Deputaților, copreședinții PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu au anunțat că vor căuta acum un alt candidat care ar putea să câștige la alegerile locale din iunie.

Se pare că cei doi șefi ai PNL regretă că nu îl vor mai avea pe Ludovic Orban în cursa electorală, dar aceștia precizează că nu duc lipsă de resurse umane în cadrul partidului pe care îl conduc

"Respectăm comportamentul lui Orban, care este onest. Mă bucur că a făcut această opțiune proprie și personală. Vom lua o decizie cu domnul Blaga privind noua candidatură a partidului nostru. Nu ne vom pronunța la ce se întâmplă în dosar. Nu facem circ, nu suntem PSD, să ne rupem cămașa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie să renunțe la candidatură, în aceste împrejurări", a explicat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu și Vasile Blaga, despre retragerea lui Orban din alegeri

#DIRECT_ONE_zhvio1#

Întrebat de candidatura domnului Gușă, Vasile Blaga a declarat că mâine, 12 martie, se va decide aceste lucruri, iar Alina Gorghiu a declarat că "nu este niciun fel de problemă legată de resursele umane din partidul PNL… PNL are multe alte variante care să vină în candidatura Primăriei Generale."

Întrebată de către un jurnalist dacă DNA face jocuri electorale, Alina Gorghiu a declarat că "întreabă la ușa greșită"

De asemenea, copreședintele Vasile Blaga a precizat strict că partidul pe care îl conduce nu va face alianțe politice cu nimeni, iar Alina Gorghiu a adus din nou în subiect faptul că vor urma discuții pentru viitorii candidați.

"Dânsul abia a iesit de la DNA. Vom avea discuții în zilele care urmează. Dânsul beneficiază în continuare de prezumția de nevinovăție. Candidatura care va fi aleasă de PNL, aceasta va fi alegerea principala aleasă de noi", a mai spus copreședinta PNL

Ludovic Orban și-a anunțat retragerea de la candidatura pentru Primăria Capitalei și demisia din funcția de vicepreședinte al PNL și vicepreședinte al Camerei Deputaților după ce i s-a impus control judiciar și impunerea umăririi penale de către DNA. (Detalii AICI)

Procurorii susțin că acesta ar fi ar fi cerut 50.000 de euro unui om de afaceri pentru a-i trimite la două posturi de televiziune în sensul de a-i fi promovată imaginea în timpul campaniei electorale. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`